O nama

Plesna škola UV Dance je nastala od plesne škole “Oki Doki” i postoji još od 1999. godine. Promenu imena i medijski uspon, doživela je učestvovanjem u TV show programu “Ja imam talenat” 2012. godine. Tadašnja UV Dance “grupa” je uspela da se plasira u polufinale. Dotadašnji uspeh je rezultirao angažmanima na najrazličitijim domaćim i internacionalnim događajima.

Plesna škola UV Dance se nalazi u ulici Resavska 28. Namenjena je svim uzrastima i pokriva većinu modernih plesova kao što su: Hip hop, Disco dance, Latinoamerički i Standardni plesovi, Akrobatski plesovi, Dancehall, Reggaeton, Afro dance, Salsa, Bachata, Kizomba dr.

Plesna škola UV Dance takođe održava i individualne časove već napomenutih plesova za one koji žele da trener posveti pažnju samo njima i koji žele bržim tempom da savladaju plesne tehnike i korake, ali i časove plesa za mladence (ubrzani kurs) gde sertifikovani treneri rade na koreografiji za njihov prvi ples. 

Među našim licenciranim trenerima (profesori fizičke kulture, doktori i operativni plesni treneri), nalaze se i višetruki državni prvaci u nekoliko modernih plesova: Hip hop, Disco dance, Street show i dr.

UV Dance je jedinstven u regionu po svom programu koji podrazumeva da svaki plesac nauči što više plesnih stilova, jer samo kompletan igrač je pravi igrač.

Pored škole plesa UV Dance ima i tim Animatora kao i veliki broj raznovrstnih kostima za dečje rođendane, festivale, evente kompanija i slično. Online katalog svih kostima možete pogledati na www.animatori.rs

Naš moto je “Nova dimenzija pokreta, animacije i performansa”.