O Nama Portfolio Galerija Kontakt

UVDANCE SERBIA
Instruktori

× O Nama Portfolio Galerija Kontakt

Milenko Vujić

Milenko Vujić je osnivač, direktor i glavni koreograf plesne škole UV dance. Njegovi uspesi u plesnoj karijeri, datiraju od 1997.godine kao visokoplasirani takmičar na Državnim i Svetskim prvenstvima u Srbiji i inostranstvu. 2002.godine polaže sudijski ispit i postaje međunarodni plesni sudija, sudeći na domaćim i stranim takmičenjima. Ujedno organizuje veliki broj Državnih prvenstava gde njegovi plesač zauzimaju visoke plasmane u sledećim kategorijama: plesovi u paru, Latin Show i Standard Show formacije, kao i akrobatskim plesovima. Edukovao se na seminarima u Beogradu, Nemačkoj, Mađarskoj i seminarima koje je organizovala Srpska Asocija Plesnih Organizacija (SAPO). Pored posećenih edukacija, Milenko je takođe predavao na seminarima i napisao naučni rad za sudijski rang (A) - Tango Argentino posmatran kroz dimenziju Imidž. Njegovo stručno usavršavanje rezultira diplomom Operativnog Trenera Plesa u Visokoj Sportskoj i Zdravstvenoj školi 2013.godine.

Vladimir Radojević

Diplomirani ekonomista. Hip hop plesom se bavi od 2009 godine. Aktivno se bavio i Akrobatskim Disko Densom kao i Akrobatskim Rock & Roll-om. Trenerskim poslom se bavi od 2012. kao pomoćni trener, a od 2014. godine samostalno vodi grupu UV Hop u okviru plesne škole UV Dance. Iza sebe ima preko 100 javnih nastupa, uključujući televizijske nastupe. 2012. godine sa plesnom školom UV Dance je bio učesnik polufinala emisije Ja Imam Talenat. 2016. Učestvovao na otvorenom prvenstvu Evrope u Akrobatskom Rock and Roll-u.

Milena Paunić

Rođena je u Beogradu, 1998. godine. Student Novih računarskih tehnologija na Visokoj školi elektrotehinike i računarstva strukovnih studija. Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja stekla je zvanje Operativni trener u plesu. Plesom se bavi od svoje osme godine. Počela je sa osnovnim baletskim i disko pokretima, ali je najviše pažnje i vremena posvetila hip hopu. Ovim plesom bavi se od svoje 14. godine, ima višegodišnje iskustvo u radu sa decom, i iza sebe na desetine nastupa i nekoliko plesnih takmičenja. U našoj plesnoj školi je trener grupi UV Kids – hip hop za najmlađe.

Duško Bogičević

Plesom se bavi od svoje 9. godine. Učestvovao na raznim takmičenjima, kako u Srbiji, tako i u Evropi. Višegodšnji državni prvak kako u solo, tako i u duo kategoriji. 2010. godine ušao u prvih 10. na svetskom prvenstvu u Češkoj, grad Ostrava. Trener plesa od 2013. kada je na fakultetu za Sport i Turizam završio za operativnog trenera. Radi sa decom i odraslima tao trener Hip Hopa.

Smiljana Surlić

Saobracajni inženjer i osnivac plesnog udruženja Universal Mix Dance (UMD Community). Plesom se bavi od svoje 12 godine. Upoznavajući hip hop kulturu i street dance, posećivala je nekoliko škola i radionica. Godine 2011. u plesnoj školi "Havana" u Beogradu počinje da uči reggaeton i dancehall, koje nastavlja da usavršava putem interneta. 2012 godine postaje trener reggaeton-a i dancehall-a u Army dance školi razvijajući svoje plesno udruženje UMD. Intezivnim radom ubrzo postaje druga škola u Beogradu koja je imala na repertoaru regeton i denshol. Inspirisana afričkim plesovima nakon kraćeg vremena edukovanja počinje da prenosi svojim članovima kulturu afrobeats-a. Danas udruženje razvija talenat i znanje u plesnoj školi "UV Dance". Učestvovala je na raznim nastupima, koncertima i u samoj organizaciji mnogih plesnih dešavanja.

Julia Tochinskaya

Učila i izvodila indijske plesove u Aziji 4 godine. Plesala sa folk indijskim timom u Moskvi 3 godine. Tokom tog perioda dobila je mnoga priznanja i nagrade na internacionalnim plesnim takmičenjima. Poslednje 2 godine živi u Srbiji i radi kao plesni instruktor i koreograf u Školi ruske ambasade. Takođe, radi kao i kao instruktor plesa u našoj plesnoj školi, vodi grupu Kalakar Belgrade.

Ana Brezančić

Fitnes trener i trener show dance-a. Vlasnik i osnivač PK Fly koji postoji već 20 godina i Red passion cheerleaders grupe koja na utakmicama prati KK Crvena zvezda.