O Nama Portfolio Galerija Kontakt

UVDANCE SERBIA
Instruktori

× O Nama Portfolio Galerija Kontakt

Milenko Vujić

Milenko Vujić je osnivač, direktor i glavni koreograf plesne škole UV dance. Njegovi uspesi u plesnoj karijeri, datiraju od 1997.godine kao visokoplasirani takmičar na Državnim i Svetskim prvenstvima u Srbiji i inostranstvu. 2002.godine polaže sudijski ispit i postaje međunarodni plesni sudija, sudeći na domaćim i stranim takmičenjima. Ujedno organizuje veliki broj Državnih prvenstava gde njegovi plesač zauzimaju visoke plasmane u sledećim kategorijama: plesovi u paru, Latin Show i Standard Show formacije, kao i akrobatskim plesovima. Edukovao se na seminarima u Beogradu, Nemačkoj, Mađarskoj i seminarima koje je organizovala Srpska Asocija Plesnih Organizacija (SAPO). Pored posećenih edukacija, Milenko je takođe predavao na seminarima i napisao naučni rad za sudijski rang (A) - Tango Argentino posmatran kroz dimenziju Imidž. Njegovo stručno usavršavanje rezultira diplomom Operativnog Trenera Plesa u Visokoj Sportskoj i Zdravstvenoj školi 2013.godine.

Smiljana Surlić

Saobracajni inženjer i osnivac plesnog udruženja Universal Mix Dance (UMD Community). Plesom se bavi od svoje 12 godine. Upoznavajući hip hop kulturu i street dance, posećivala je nekoliko škola i radionica. Godine 2011. u plesnoj školi "Havana" u Beogradu počinje da uči reggaeton i dancehall, koje nastavlja da usavršava putem interneta. 2012 godine postaje trener reggaeton-a, dancehall-a i hiphop-a u Army dance školi razvijajući svoje plesno udruženje UMD. Intezivnim radom ubrzo postaje druga škola u Beogradu koja je imala na repertoaru regeton i denshol. Inspirisana afričkim plesovima nakon kraćeg vremena edukovanja počinje da prenosi svojim članovima kulturu afrobeats-a. Danas udruženje razvija talenat i znanje u plesnoj školi "UV Dance". Učestvovala je na raznim nastupima, koncertima i u samoj organizaciji mnogih plesnih dešavanja.

Marko Mićić

Sa 5 godina počinje da se bavi srpskim narodnim folklornim igrama. Nakon što je prvi put na televiziji video Riverdance Show, irski ples postaje njegova najveća strast i samostalno počinje sa savladavanjem koraka. Godine 2002. osniva prvu trupu irskog plesa u Srbiji, Celtic Rhythm (Keltik Ritam). Po završetku Srednje baletske škole Lujo Davičo, postaje deo nacionalnog ansambla KOLO. Od 2009. tri puta je osvajao titulu prvaka države u irskom plesu (SAPO). Godine 2010. postaje član profesionalne trupe irskog plesa Ceol Chiarrai Productions Ltd. iz Irske, a 2012. kao solista nastupa na turneji The Spirit of Ireland u Hamburgu. U julu 2013. godine, Marko je postao jedan od odabranih učesnika Riverdance masterclass-a, kao i jedan od članova Riverdance trupe na obaranju svetskog rekorda u najdužoj liniji irskih plesača, u Dablinu. U 2015. godini na poziv Kolectiv Theatre Ltd. iz Dablina postavlja koreografiju za predstavu "Ples sa Bogovima", koja je od 28. marta na repertoaru Beogradskog dramskog pozorišta. 2016. je dobio stipendiju za master program na Univerzitetu u Limeriku u Irskoj, a po završetku 2018. dobija zvanje Master of Arts in Dance Performance i TCRG licencu za učitelja irskog plesa. U novembru 2017, Gdinija (Poljska), osvaja prvo mesto na Evropskom šampionatu u irskom plesu.

Vladimir Radojević

Diplomirani ekonomista. Hip hop plesom se bavi od 2009 godine. Aktivno se bavio i Akrobatskim Disko Densom kao i Akrobatskim Rock & Roll-om. Trenerskim poslom se bavi od 2012. kao pomoćni trener, a od 2014. godine samostalno vodi grupu UV Hop u okviru plesne škole UV Dance. Iza sebe ima preko 100 javnih nastupa, uključujući televizijske nastupe. 2012. godine sa plesnom školom UV Dance je bio učesnik polufinala emisije Ja Imam Talenat. 2016. Učestvovao na otvorenom prvenstvu Evrope u Akrobatskom Rock and Roll-u.

Ирина Дуплевская

Irina ima 28 godina. U Belorusiji je počela da vrti vatru i pleše sa njom. Kada je prvi put videla ples sa vatrom odlučila je da se time bavi. Završila je Institut novinarstva, a posle je oformila svoj tim sa kojim je izvodila vatreni šou na festivalima. Preselila se pre dve godine u Beograd gde i dalje radi svoj posao. Vodi časove u školi “Fire-show. Ples sa vatrom”. Kada je lepo vreme pravi velike vatrene treninge na Kalemegdanu, sa vatrom. Vidi veliku budućnost u fire-show-u . iako je i dalje malo plesača sa vatrom, smatra da će u Beogradu vatreni šou postati cenjen i unikatan. Irina govori da je vatra magija koja hipnotiše i nosi i da je fire show dovoljno jednom videti i zaljubiti se.

Milena Paunić

Rođena je u Beogradu, 1998. godine. Student Novih računarskih tehnologija na Visokoj školi elektrotehinike i računarstva strukovnih studija. Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja stekla je zvanje Operativni trener u plesu. Plesom se bavi od svoje osme godine. Počela je sa osnovnim baletskim i disko pokretima, ali je najviše pažnje i vremena posvetila hip hopu. Ovim plesom bavi se od svoje 14. godine, ima višegodišnje iskustvo u radu sa decom, i iza sebe na desetine nastupa i nekoliko plesnih takmičenja. U našoj plesnoj školi je trener grupi UV Kids – hip hop za najmlađe.

Duško Bogičević

Plesom se bavi od svoje 9. godine. Učestvovao na raznim takmičenjima, kako u Srbiji, tako i u Evropi. Višegodšnji državni prvak kako u solo, tako i u duo kategoriji. 2010. godine ušao u prvih 10. na svetskom prvenstvu u Češkoj, grad Ostrava. Trener plesa od 2013. kada je na fakultetu za Sport i Turizam završio za operativnog trenera. Radi sa decom i odraslima tao trener Hip Hopa.

Julia Tochinskaya

Učila i izvodila indijske plesove u Aziji 4 godine. Plesala sa folk indijskim timom u Moskvi 3 godine. Tokom tog perioda dobila je mnoga priznanja i nagrade na internacionalnim plesnim takmičenjima. Poslednje 2 godine živi u Srbiji i radi kao plesni instruktor i koreograf u Školi ruske ambasade. Takođe, radi kao i kao instruktor plesa u našoj plesnoj školi, vodi grupu Kalakar Belgrade.

Ana Brezančić

Fitnes trener i trener show dance-a. Vlasnik i osnivač PK Fly koji postoji već 20 godina i Red passion cheerleaders grupe koja na utakmicama prati KK Crvena zvezda.

Goran Stefanović

Goran Stefanovic se od malih nogu bavi plesom, jos kao mali poceo je sa imitacijom Michael Jackson-a i imao nastupe po televiziji i plesnim takmičenjima. Prve korake poceo je u grupi Djogani Fantastiko 90-tih a kasnije presao u grupu FX sa kojima je imao mnogobrojne nastupe po medijima uz mnogobrojne pevače. 2003. osniva svoju plesnu skolu " 2 Step " u kojoj predaje Hip Hop stilove plesa od kojih su New Jack Swing, Popping, locking, top rock, mtv style takođe radi Dancehall i Michael Jackson style. Nastavlja da radi nastupe po TV emisijama, spotovima, koncertima i plesnim takmičenjima. Pobednik je na više Hip Hop takmičenja u Beogradskom regionu i 2009. godine je izabran za najboljeg imitatora Michael Jacksona od strane novina 24 časa, blica i pinka, učesnik je i jednog od najvećih MJ tributa U Srbiji. Danas drži treninge u Studentskom domu Karaburma, Kotežu i u UV Dance-u.